Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szárnyas húsvéti recept képes leírás - Húsvéti receptek.tlap.hu
részletek »

Szárnyas húsvéti recept - Húsvéti receptek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: husveti-receptek.tlap.hu » Szárnyas húsvéti recept
Keresés
Találatok száma - 7 db
Csirke receptek, szárnyas receptek

Csirke receptek, szárnyas receptek

A legjobb csirke receptek, melyek csirkehúsból, szárnyas húsból készültek. Aki szereti a csirkehúst, kedvére válogathat a kategóriák között, legyen az leves, sült csirke vagy töltött csirke. Könnyű fogások, mint csirke saláták, de a több órán át készíthető ízletes tyúk is szerepel a repertoárban. Tanácsokat is válogattam össze, hogy a tippekkel segítsem a szárnyasok még ízletesebbé tételét. Sok-sok csirke recept, sok-sok finomnál finomabb étel, melyet - majdnem - mindenki kedvel és szeret, mert nagyon változatosan elkészíthető.

Húsvéti töltött pulykamell

Húsvéti töltött pulykamell

Ez a tekercs egy kiváló, laktató húsvéti különlegesség! Elkészítése gyors, egyszerű, a végeredmény pedig ízletes, látványos, és nagyon húsvéti! Próbálja ki Ön is! ...A felaprított sonkát, és a vöröshagymát forró olajra tesszük. 2-3 perc pirítás után vízzel felöntjük, és addig pároljuk - állandó kevergetés mellett -, míg a víz el nem fő a húsról. Ezután le is vehetjük a tűzhelyről...

Pulykahús recept

Pulykahús recept

Tuti pulykahús receptek egy igényes linkgyűjteményben. A pulykahús egészséges, finom, könnyű és egyszerűen, ám változatosan készíthető el. Magas tápértéke miatt korosztálytól függetlenül ajánlott a fogyasztása. Levesnek - imádom -, főételnek, de salátának is igen kitűnő, azonban ha valaki fogyókúrázik, sokat segíthet az egyhangú étrendjén is. A pulyka ronda, de finom és ízletes háziszárnyas: aki még nem ismeri, sokat veszített már eddig is... Jó étvágyat kívánok!

Gasztronómia - a világ konyhái magazin hírek
I. Füredi Járda Fesztivál - Rendhagyó kulináris élvezetek a füredi reformkori városrész szívében
I. Füredi Járda Fesztivál - Rendhagyó... Május 27-28 szombat és vasárnap szeretettel várunk Balatonfüred első utcai, zenés, családbartát, közösségi, mini gasztró "fesztiválján", vagyis közönség találkozóján, a mi utcánkba a Blaha Lujza utcában. ...Ez a "fesztivál" nem fesztivál... Házigazdák: Horváth-Ház Borgaléria A Horváth-Ház Borgaléria a 21. századi, igényes borfogyasztó vendégek minden...
Tokaji borok kapták a legtöbb érmet Bordeaux-ban a magyar borok közül
Tokaji borok kapták a legtöbb érmet... A magyar borok között a tokajiak kapták a legtöbb érmet a Challenge International...
Bocuse d'Or - A tokaji bor is szerepet kap a magyar csapat ételeiben
Bocuse d'Or - A tokaji bor is szerepet kap... A tokaji bor, a tokaji ecet és a dió is szerepel majd a magyar csapat tál- és...
Pulykamell spárgával

Pulykamell spárgával

A spárgát megmossuk és meghámozzuk, a végéből kb. 1 cm-t levágunk. A vizet a cukorral és egy teáskanál vajjal szitabetétes edénybe tesszük, enyhén sózzuk és a spárgát 20 percig főzzük benne. A húst borssal megszórjuk, majd 2 dkg vaj és az olaj keverékében kb. 5 perc alatt mindkét oldalán pirosra sütjük. Sütés után enyhén megsózzuk és melegen tartjuk. A spárgát az edényből kivéve lecsepegtetjük és szintén melegen tartjuk.

Rozmaringos báránycomb római tálban

Rozmaringos báránycomb római tálban

Nekünk jó dolgunk van, mert húsvétkor nagyszülőknél ebédeltünk, így nem kellett ünnepi ebédet készítsek, ezen kívül még egy 1,5 kg báránycombbal tértünk haza a hónunk alatt. Egyébként nem rajongunk a töltött bárányért ezért kifejezetten ízlett a tegnap kipróbált rozmaringos recept. A főzést megelőző napon a báránycombot lehártyázzuk, a felesleges faggyútól megtisztítjuk sóval, borssal bedörzsöljük. (Mi a báránycombot kétfelé vágtuk). Kb fél deci olajban az összenyomott fokhagymagerezdeket, a rozmaringot és a zöldpetrezselymet elkeverjük.

Hirdetés
Vajban sült ananászos csirkemell

Vajban sült ananászos csirkemell

1. A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk. Mindkét oldalát megsózzuk és beszórjuk a fűszersóval. 2. Egy tepsi alját kivajazzuk és ráfektetjük a csirkemell szeleteket. 3. Mindegyik csirkemellre ráhelyezünk egy vékony szelet vajat, így az nem fog kiszáradni sütés közben. 4. Ez után a vajas csirkemell szeletekre ananászt szórunk. Majd az egészet megszórjuk reszelt sajttal. 5. A vajas csirkemell szeleteket ezt követően előmelegített sütőbe tesszük és 20 perc alatt készre sütjük.

Zöld spárgás pulykamell parázsburgonyával

Zöld spárgás pulykamell parázsburgonyával

A kiklopfolt hússzeletekre ráterítjük a baconszeleteket, rátesszük a megtisztított spárgát, megszórjuk a fűszersóval, majd felgöngyöljük, alufóliába tekerjük és sütőben, kevés vízzel 35-40 percig pároljuk. A burgonyát héjastul sós vízben megfőzzük. Ha megpuhult, megtisztítjuk és egy evőkanálnyi olajon teflonserpenyőben átpirítjuk, végül rászórjuk a petrezselyemzöldet.

Tuti menü